Home Help Center

Ice.ObjectAdapterIdInUseException

JiangyubaoJiangyubao Member Yubao JiangOrganization: www.gliet.edu.cnProject: integrate OSGi & Ice to provice service for PHP ✭✭
Hi,

I deployed two instances of servant object to two IceGrid nodes at last week. This morning, I try to restart my service program, and see the error message shown as below:
Ice.ObjectAdapterIdInUseException
    id = "UtilServer38.UtilAdapter"
        at Ice.ObjectAdapterI.updateLocatorRegistry(ObjectAdapterI.java:1258)
        at Ice.ObjectAdapterI.activate(ObjectAdapterI.java:81)
        at com.okooo.osgi.ice.server.AdapterServer$1.run(AdapterServer.java:89)
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:619)
Exception in thread "Thread-12" java.lang.RuntimeException:

Comments

  • benoitbenoit Rennes, FranceAdministrators, ZeroC Staff Benoit FoucherOrganization: ZeroC, Inc.Project: Ice ZeroC Staff
    Hi,

    This usually indicates that another instance of the server (started by the IceGrid node) is still running.

    If this isn't the case, you should provide more information on how you use IceGrid. Are servers started by IceGrid nodes or do you manually start servers from the command line or from an IDE? Do you use dynamic registration? If not, how do you deploy the servers?

    Cheers,
    Benoit.
  • JiangyubaoJiangyubao Member Yubao JiangOrganization: www.gliet.edu.cnProject: integrate OSGi & Ice to provice service for PHP ✭✭
    This usually indicates that another instance of the server (started by the IceGrid node) is still running.

    Yes, I find the problem.

    Thanks.
Sign In or Register to comment.