Ice 3.6.0 jar doesn't look right in your hosted repo?

smandysmandy Member Andy SmithOrganization: Self EmployedProject: Learning Ice
Hi All,

I've just been trying to upgrade a java project that's been using the 3.6b version of the com.zeroc.ice artifact in your hosted repo.

This has been running fine ( thanks for putting it up BTW). Now 3.6 proper is up I've tried upgrading to 3.6 proper ( I believe version number is now 3.6.0 ).

Looks wierd. Looks like the icebox jar may have been uploaded with the name of the ice jar. ( This might be possible if a bad script running the maven install plugin was used, speaking from...erm... personal experience).

Here is the pom snippet in question. If I comment out the 3.6b and try with the 3.6.0 version my project gets messed up. Inspecting the dependencies in idea I can see that what idea *thinks* is the ice jar contains only IceBox code. i.e. compilation fails miserably.

Any ideas?

Cheers,

A.

Pom snippet...
<dependencies>
      <dependency>
        <groupId>com.zeroc</groupId>
        <artifactId>ice</artifactId>
        <!--<version>3.6.0</version> -->
        <version>3.6b</version>
      </dependency>
    </dependencies>

My repositories snippet...
  <repositories>
    <repository>
      <id>zeroc</id>
      <name>Zeroc's hosted repo</name>
      <url>https://repo.zeroc.com/nexus/content/repositories/releases</url>
    </repository>
  </repositories>


Comments

  • smandysmandy Member Andy SmithOrganization: Self EmployedProject: Learning Ice
    A simple first test is to compare the size of the jar with the 3.5.1 release just using a browser... looks pretty clear something is off..

    Cheers,

    A.


    https://repo.zeroc.com/nexus/content/repositories/releases/com/zeroc/ice/3.5.1/

    https://repo.zeroc.com/nexus/content/repositories/releases/com/zeroc/ice/3.6.0/
  • dwaynedwayne St. John's, NewfoundlandMember Dwayne BooneOrganization: ZeroC, Inc.Project: Internet Communications Engine
    Thanks for bringing this to our attention. We will look into getting this fixed.
  • dwaynedwayne St. John's, NewfoundlandMember Dwayne BooneOrganization: ZeroC, Inc.Project: Internet Communications Engine
    This should now be resolved.
  • smandysmandy Member Andy SmithOrganization: Self EmployedProject: Learning Ice
    Can confirm fixed! Thanks!

    NB - Worth noting anyone that's already tried to compile against 3.6.0 needs to do a bit of manual intervention and delete the 'bad' copy in their repository (~/.m2/repository) to force a re-download. ( Once a non-SNAPSHOT artifact is downloaded maven doesn't check upstream for updated values).

    Regards,

    A.


Sign In or Register to comment.